Pilotiforati.ro mi-a adus confortul acasa

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Casa mea se afla in marginea unul sat de munte, intr-un peisaj feeric. Am ales-o gandindu-ma la linistea de care am nevoie, sa lucrez de la domiciliu si la faptul ca micutii se pot juca nestingheriti in curte si se pot bucura de privelisti de vis.

Aici nu sunt multe masini, dar nici canalizare sau retea de alimentare cu apa potabila. M-am multumit sa gasesc electrictate si conexiune la internet si nu am putut sa astept 5-6 ani sa am in casa mea confortul de la oras.

Imi lipseau baia din apartament si bucataria aceea cu apa curenta. Fara apa curenta adusa in locuinta nu poti folosi nici masina de spalat vasele, nici o masina de spalat rufe performanta.

Stiam exact ce trebuie facut, mai ales ca in curte exista o fantana parasita, de 3-4 metri adancime, plina cu apa murdara in care picasera crengi si frunze uscate.

Mai intai trebuia curatata in profunzime, apoi executat forajul de adancime medie  , apoi instalati pilonii de sustinere si putul respectiv trebuia amenajat in asa fel, incat sa nu fie un pericol pentru nimeni.

Stiam ca apa aceea imi va veni pe conducte in casa, sa asigure igiena familiei mele si a locuintei si ca aveam nevoie si de un put absorbant, dar nu stiam unde anume sa il plasez, sa nu contamineze apa din fantana.

In satul meu mai existau insa 4-5 gospodarii confortabile si o pensiune care aveau si apa curenta si canalizare, fantana adanca pentru alimentarea cu apa si put absorbant care sa colecteze deseurile.

Am stat de vorba cu acei consateni care rezolvasera problema si au raspuns in cor:

-Pilotifirati.ro trimite echipa de specialisti la fata locului si ofera consultanta oricarui client care are nevoie de sfaturi si de solutii rapide de racordare la confort.

Asa am ajuns sa colaborez cu acesti specialisti de exceptie si sa primesc sfaturile lor.

In doua zile au fost gata si fantana si putul absorbant, iar in prezent ma bucur de confort maxim in casa traditionala din satul acela de la marginea lumii.

De doua ori pe an, acesti specialisti vin sa curete fantana si sa verifice structurile acestor spatii, iar viata noastra in acest sat linistit este foarte fericita.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte