Piese de calitate superioară pentru reparații auto

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Trucktec Automotive 05.32.012 - Chit reparatie, brat piesenoi.ro Perioada pieselor necesare reparației autoturismelor, făcute artizanal, a trecut. De ce ? Nu mai exista fabrici si uzine unde meseriașii să improvizeze diferite scule si dispozitive cu ajutorul cărora să poată executa diferite repere. Acest obicei a fost susținut si de economia socialista care nu oferea o gama satisfăcătoare de piese de schimb, cât și dorința unora dintre noi care încercau sa se îmbogățească ilicit (piesa exista in magazie dar nu o scoteau la vânzare pentru ca acel client care avea bani mai mulți să o cumpere la suprapreț)

Amortizor

Amortizor  Febi Bilstein, 20303

În ziua de azi executarea artizanală a pieselor auto nu mai reprezintă o opțiune: prea scumpe și de o calitate îndoielnică în raport cu cele cumpărate de la magazine pentru piese noi cum este cel care se ocupă cu vânzarea acestora. Este vorba da magazinul piesenoi.ro pe care îl găsiți urmărind link-ul. Aici găsiți magazin online cu piese auto noi . Este o investiție cât se poate de logică si ieftină. Piesa de schimb are o viață foarte îndelungata poate mai îndelungată decât piesa originala. Trebuie avut în vedere la cumpărarea unei piese noi de schimb ca aceasta să fie atent aleasa. Daca face parte dintr-un ansamblu de două piese trebuie cumpărate amândouă chiar daca cealaltă piesă arata vizual bine. În acest caz se vor rupe sau defecta  amândouă piesele în scurt timp.

Cei de la Piese Noi.ro au foarte multe piese de schimb, pentru o gama de 46 tipuri de autoturisme de top.

Reparația unui autoturism nu este o bucurie dar atunci când o faci în mod profesionist reparația ține mult și este sigură. Am găsit aici și piese noi de schimb pentru automobile electrice (Tesla), piese mai greu de găsit atâta timp cât acest tip de autoturism se găsește cam greu în România iar prețul este mai greu accesibil.

Este un vechi proverb englezesc care spune: ”Nu sunt îndeajuns de bogat ca să cumpăr lucruri ieftine.”Și este adevărat. O piesă bună, chiar la un preț ce pare la început cam ridicat devine mai ieftină odată cu prelungirea perioadei de folosință dar și prin siguranța ce ți-o dă în trafic. Mașinile care circula astăzi în România au devenit tot mai puternice și care rulează cu viteze mult mai marie decât în urmă cu 30-40 de ani. Aceste caracteristici ale noului trafic cât și starea precară a drumurilor, obligă un conducător auto să mențină într-o situație cât mai buna autoturismul. La rândul lor și patronii de autovehicule mari de transport sunt obligați să întrețină la standarde superioare flotila de autovehicule de transport pe care o au.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte