Importanta in diferite business-uri a unui aer curat si filtrat

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Importanta in diferite business-uri a unui aer curat si filtrat

Nimanui nu ii place sa respire un aer imbacsit, cu diverse mirosuri, poluat, plin de praf, un aer care de cum intri intr-o incapere iti da o senzatie de extenuare si durere de cap. Aerul proaspat este o necesitate, dar si greu de obtinut in propriul spatiu, daca nu ai o ventilatie corespunzatoare. In ceea ce priveste spatiile publice, unitatile de invatamant sau antreprenorii cu business-uri precum o sala de fitness, unul dintre cele mai importante aspecte este aprovizionarea locatiei cu oxigen, cu flux de aer constant proaspat.

Sistem de ventilatie cu recuperare caldura pentru scoli

Anul scolar a inceput cu mai multe obstacole si griji ca de obicei, dar fiind faptul ca circula virusul COVID 19 in vietile noastre. Managerii unitatilor de invatamant trebuie sa ia mai mult ca oricand importanta calitatii aerului pe care elevii il respira, pentru a usura viata tuturor in aceasta perioada. Sanatatea primeaza mai mult ca oricand, de aceea, un prim pas ar fi ca acestia sa introduca in sistemul scolii, ventilatia cu recuperare caldura.

Importanta in diferite business-uri a unui aer curat si filtrat

Aeisirea clasica, prin deschiderea geamurilor, nu mai este eficienta, aerul din interior ramanand sau devenind chiar mai poluat odata cu intrarea noxelor masinilor, a prafului si a polenului. Prin acest tip de ventilatie implementat in unitatile de invatamant, aerul interior este filtrat, nivelurile de CO2 sunt mentinute in conditii optime, riscurile de aparitie a mucegaiului sunt minime, iar elevii vor beneficia de oxigen proaspat, fara ca temperatura din interior sa sufere vreo schimbare. Astfel se reduce chiar si aparitia virozelor respiratorii sau a alergiilor.

Presedintele AFM a lansat Ghidul de finantare a Programului privind cresterea eficientei energetice si gestionarea inteligenta a energiei in cladirile publice cu destinatie de unitati de invatamant. AFM finanteaza astfel unitatile care sunt eligibile si se incadreaza in program, iar cei ce administreaza unitatile de invatamant pot mai departe sa aleaga sistemele de ventilatie care sa imbunatateasca atat calitatea aerului respirabil interior, cat si a vietii tuturor. Confortul sporit, sanatatea atat a profesorilor, cat si a elevilor, precum si economia financiara care vin la pachet cu instalarea unui astfel de sistem, se va resimti la facturile lunare.

Pe ventilatiecurecuperarecaldura.ro vei regasi pachete complete de echipamente de tip plug and play, in care sunt incluse sistemul de ventilatie dorit in functie de preferinta brandului si buget, precum si un dulap din PAL in care acesta sa fie mascat si accesoriile necesare aferente. Printre acestea se afla branduri importante, profesionale, de inalte standarde calitative, precum Komfovent sau Aerauliqa.

De ce ai nevoie de un sistem de la Altecovent in sala de fitness

In salile de fitness calitatea aerului devine si mai importanta, deoarece oamenii nu stau locului cand ajung acolo, ci vin ca sa-si imbunatateasca aspectul fizic. Implicit nivelurile de CO2 si umiditate cresc, iar oxigenul ii poate ajuta sa isi mentina starea de concentrare si sa le creasca performantele. Un aer stagnat, scade energia si implicit vine cu o stare de apatie si oboseala. Cand ai nevoie de ventilatoare cu recuperare de caldura, pentru ca cei care iti sunt clienti sa revina mereu cu drag intr-un ambient cu aer curat, echipa profesionista de la ventilatiecurecuperarecaldura.ro iti sta la dispozitie. Nimeni nu-si doreste sa mearga la o sala unde sa se simta mai obosit in timpul antrenamentelor, decat atunci cand pleaca.

Unul dintre sistemele pe care le poti alege pentru ca afacerea ta sa prospere este disponibil la Altecovent. Vei mentine starea de sanatate si de bine a clientilor in conditii optime, pentru ca ei sa se intoarca mereu la tine.

Contact: 0753967762

info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte