Despre bucuria cadourilor

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Bucuria cadourilor este ceva de neuitat. Pe lângă bucuria de a oferi și a primi cadouri 999 cadouri.ro vă oferă și bucuria unor cadouri ce vor dăinui peste generații, cadouri care pot avea atât un aspect gingaș dar și rezistente prin calitatea materialelor folosite.

Am vizitat site-ul amintit mai sus și am intrat în mare încurcătură. Căutam un cadou pentru sărbătorirea a cinci ani de la căsătorie a fiului meu.  Am avut nevoie să navighez 3 zile pe site până m-am decis ce anume să aleg.  Chiar dacă am apelat și la sfaturile proprietarilor site-ului pe chat-ul de acolo, tot mi-a fost greu.  Până la urmă m-am decis la un  Sfeșnic 3 brațe din Staniu 27cm Royal, creat de compania Selangor, pentru serile romantice.

Aceste bijuterii care se comercializează pe site vin de la o companie cu sediul central in Kuala Lumpur (Malaezia). „Royal Selangor” producătorul lor, are magazine monobrand in capitalele importante ale lumii, iar produsele lor sunt prezente în magazine de top precum WACO in Japonia, HARRODS in Londra sau HUDSON BAY în Toronto. Materialul din care sunt confecționate produsele sunt un aliaj de cea mai înaltă calitate de Staniu ( 92-97%) și în proporție foarte mica de cupru și antimoniu.

La piesele pe care le-am văzut pe site m-a impresionat prezența elegantă, sculptura derivată din modul de prelucrare a cositorului ce poate fi modelat într-o varietate infinită de forme, strălucirea acestuia rivalizând cu argintul. Tema antică adaugă un plus de valoare.

Pe lângă produsele de staniu pe site găsești și alte oferte cum sunt cufere de lemn de diferite dimensiuni. Un cufăr lemn acoperit cu piele ecologica cu model în relief este o caseta prevăzută cu mâner și încuietoare din metal cu un aer antic.

O pagină bogată în cadrul site-ului este cea destinată instrumentelor de scris. Pe această pagină găsești de la o Călimară Antique Standardgraph Elder Blue Permanent până la Stilou Parker Duofold The Craft of Travelling sau Stilou Waterman Night and Day Platinum

O mică atenționare trebuie să o fac. În general produsele au o valoare mare și nu sunt la îndemâna oricui. Totuși odată în viață poți să strângi niște bani pentru a achiziționa un produs de aici de pe 999 cadouri.ro.

Nu știu de ce dar pe mine m/a dus cu gândul , atunci când am privit exponatele la Vechea Casa Regală, Britanică sau la castelele nobililor englezi cu săli extinse, cu multe astfel de ornamente si mai ales sfeșnice pentru perioada când încă nu era curent, energie electrică. Să ai așa ceva înseamnă să fii romantic.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte