Calitate de la Sogest

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Dețin un televizor Beko din cel cu tub mare in spate. Din păcate mi s-a stricat telecomanda. Am fost nevoit sa caut una nouă. Căutarea mea a fost îndelungată așa ca in cele din urma am ajuns si la sogest.ro. Aici am găsită aceasta telecomanda de care sunt foarte mulțumit. Magazinul Sogest a fost singurul unde am găsit. Răsfoind paginile site-ului am reușit să găsesc doua tipuri de UPS: unul pentru calculator și unul pentru centrala termică. Nu le-am luat imediat însă când am făcut rost de bani le-am achiziționat. Așa mi-am pus la adăpost cele două lucruri prețioase din casa mea.

Am găsit și o secție de echipamente audio aici și alta de echipamente video cu oferte foarte interesante. Ce mi-a atras atenția a fost ca la acest magazin on line se oferă și service pentru sute de operațiuni. Mărfurile pot fi achiziționate atât online cât și fizic la sediul magazinului din București, B-dul Iuliu Maniu Nr.78-92 (la Piața Veteranilor, lângă stația de metrou Lujerului, în spatele cofetăriei Tip Top, pe strada Veteranilor)

În site sunt mai multe secțiuni care te ajută în alegerea unui anume produs sau serviciu. Iată că găsim aici și o secțiune dedicată conducătorilor auto cu sfaturi competente: „De ce sa îti cumperi o camera auto și ce să ai în vedere atunci când faci achiziția?”

Pe lângă alte ”păcate” mă laud și cu faptul că îmi place să merg pe bicicletă. Pentru a avea un traseu optim am ales să folosesc un telefon performant pe care l-am așezat pe ghidonul bicicletei cu un suport de telefon pentru bicicleta,de la Sogest.

O altă provocare pe care am întâlnit-o la ei au fost luminile de Crăciun. Luminile de astăzi sunt mult mai economice și în contextul pandemiei au trebuit restructurate și gândite pentru spații mai mici. Este drept că au fost și lumini de Crăciun pentru spațiile urbane dar mare căutare au avut cele mai mici. Folosirea led-urilor în acest proces reduce și riscul apariției unor incendii așa cum se întâmpla când pomii de crăciun erau iluminați cu lumânări sau alte sisteme electrice.

Ce să vă mai spun? Căutați și veți găsi ce vă trebuie aici la Sogest.

La ei găsești tot felul de prelungitoare. Trebuie doar să știi ce vrei și să ceri. Mă uitam deunăzi la o doamnă în vârstă care a intrat într-un magazin să ceară un prelungitor pentru acasă. Cerea unul ieftin fără împământare, oricum care se aprindea la prima folosire, căci dorea să îl folosească pentru o  sursă de încălzire de 2000 de Wați, o mașină de spălat și alte obiecte electrocasnice. A ignorat sfaturile mele și a doua zi am văzut-o la același magazin cerând banii înapoi. Dacă cumperi și știi ce vrei de la Sogest nu vei păți așa ceva.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte