Tu ai auzit de Stailer. ro? Dacă nu, citește acest articol

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Deschid un subiect interesant atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Cui nu îi place să fie îngrijit, să arate bine întotdeauna, mai ales în societate? Tuturor.  De aceea apelăm la numite secrete, mai ales atunci când avem un eveniment important în viața noastră și trebuie să participăm.

Saloanele de înfrumusețare au făcut întotdeauna furori atât în rândul femeilor, cât și a bărbaților pentru că beneficiem de servicii pe care nu le puteam obține noi acasă. Însă, aveam o singură problemă. Foarte greu găseam un loc liber la un salon în funcție de programul nostru. Câte persoane nu au petrecut ore întregi dând telefoane de la un salon la altul să căutăm un loc liber? Câte persoane nu și-au modificat programul în ziua respectivă pentru a ajunge la programare? Toți am trecut pe acolo.

Vorbesc de aceste lucruri la timpul trecut pentru că de acum, cu ajutorul platformei Stailer.ro nu mai suntem nevoiți să dăm nici măcar un singur telefon pentru a ne programa la un salon de beauty.

Stailer ne surprinde plăcut

Stailer este o platformă online cu ajutorul căruia te poți programa la orice salon de beauty foarte rapid și eficient. Cuprinde o gamă foarte largă în ceea ce privește această nișă și are în portofoliul ei servicii de manichiură, pedichiură, tuns, vopsit, tratamente faciale, masaje de relaxare, tuns și aranjat barbă, cât și saloane de coafura in Bucuresti, Cluj Napoca, Timișoara, Iași și Oradea.

Mai mult decât atât:

 • este o platformă 100% gratuită;
 • nu te condiționează să îți faci cont dacă nu dorești;
 • dacă te gândești să îți faci cont, ai parte de mai multe beneficii;
 • unii dintre cei mai buni stiliști din industria hair and beauty;
 • te poți programa la orice oră din zi sau din noapte;
 • prețuri corecte și accesibile pentru fiecare buzunar;
 • servicii atât pentru femei, cât și pentru bărbați;
 • economisești timp prețios;
 • este foarte ușor de folosit;
 • poți anula oricând programarea făcută fără a ți se cere vreo taxă;
 • găsești recenzii de la persoanele care au folosit deja platforma Stailer;

Toate aceste beneficii au fost puse la îndemâna noastră cu ajutorul tehnologiei. În acest sens economisim timp prețios, avem parte de calitate înaltă și ne putem relaxa oricând dorim la orice salon preferăm.

Stailer este așteptată și de celelalte persoane din țară  care își doresc să scape de grija programărilor la salon, optând să acceseze o platforma care revoluționează pe piață.

Date de contact:  support@stailer.ro

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte