Un curs de design interior pentru o sansa de angajare mai mare

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

A fi designer de interior inseamna sa fi cautat de foarte multe persoane care isi doresc sa faca schimbari radicale in propria locuinta prin intermediul unui profesionist. Un curs design interior iti poate oferi un loc de munca stabil si bine platit.

Un designer este un profesionist daca are finalizate anumite cursuri de specialitate. Aceste cursuri de specialitate pot fi: o facultate sau un curs acredidat. Mare atentie la cei care nu au nicio educatie specializata in design, dar s-au apucat din pasiune, deoarece este o profesie frumoasa si cu multe satisfactii, insa nu este o profesie usoara.

Ce rol are un designer in viata ta?

Designerul gandeste compartimentarea, fluxul, traseul prin locuinta in asa fel ca tu si familia ta sa ai o locuinta amenajata in asa fel incat sa-ti usureze viata.

Designerul stie sa ascunda depozitarile, sa mascheze diverse tevi sau instalatii, sa gandeasca un traseu ergonomic, sa propuna pozitionarea pieselor de mobilier in asa fel ca sa nu te impiedici de acestea cand treci pe langa si sa ofere siguranta mai ales daca ai copii mici.

La ce te ajuta niste cursuri design interior?

Cursurile oferite de eurocor.ro au scopul de a forma personal nou, cu multe cunostinte, care sa poata activa in mod eficient pe piata de munca in domeniul vast numit design interior.  Initial o ramura a arhitecturii, designul de interior se desprinde tot mai mult de domeniul de baza. Deja disciplina de sine statatoare, acesta are rolul de a imbunatati conditiile de viata, prin crearea unui ambient multumitor din punct de vedere estetic, dar care creste si functionalitatea si calitatea spatiilor interioare.

Care sunt cele mai des intalnite modeluri de design interor?

Cele mai populare stiluri de design interior la ora actuala sunt:

Stilul modern – compus din linii curate, o paleta simpla de culori, materiale ca metalul, sticla sau otelul;

Minimalist – lipsit de excese si fundaluri grele, simplu, in culori neutre si luminoase, in niciun caz stridente;

Contemporan – inteles de multe ori ca distant si inert, este un stil care ofera multa caldura, o combinatie de stiluri moderne si traditionale, creeaza spatii confortabile si elegante;

Clasic sau traditional – un stil bogat in ornamentatii si detalii, rafinat.

Aceste stiluri pot fi realizate prin intermediul unui adevarat designer de interior, iar cele mai bune cursuri de design interior le gasesti numai la Eurocor!

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte