Ce mai faci Cristina Dragan?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Întrebarea din titlu este o întrebare retorică care totuși este generată de scandalul provocat de un anume videoclip în care un elev este lovit de aceasta cu multă violență. Cauza? Nimeni nu ași-a luat răspunderea să spună ce s-a întâmplat cu adevărat în acea clasă în acele momente.

Evenimentele așa cum au fost relatate de presă au dus la demiterea acesteia – am înțeles – de la conducerea liceului.. Iar nu este de competența mea să judec această decizie.

Din numeroasele comentarii apărute pe facebook – uf ne omoară facebook-ul –am înțeles că sunt atât susținători ai dumneaei  dar și critici. Criticii invocă alte episoade violente din cariera sa dar care nu au fost sesizate.

O opinie de pe facebook:

Felicia Ciupala „Nu are cum sa vina o oarecare ,una care nu a născut si nici nu o sa facă asta vreodată ,probabil, sa ne pălmuiască copii… Repet orice greșeala trebuie pedepsita!Dar nu prin violenta!!!!!”

Mariana Radu „Sunteti nebuni ăștia care o susțineți.. Sunteți adepții violenței in scoli.

Un profesor care lovește în așa hal un elev pentru un amărât de joc, nu are ce căuta in învățământ!

Corecția o aplica organele competente, daca este cazul, în niciun caz un profesor.

Inainte sa mai comentați, puneți-va copilul înainte, proștilor”

Pavelescu Mugurel

Mihaela Turtucaianu DA CEA CARE A FĀCUT O FACULTATE ŞI BATE COPII E EDUCATĀ…????ATUNCI AR TREBUI ŞI TU CÎND GREŞEŞTI SAU FACI VRE-O PROSTIE SĀ TE BATĀ BĀRBACTU….”

Acestea au fost doar câteva comentarii anti Cristina Drăgan.

Referitor la susținerea partinică (sunt colegi de partid DL Cocoșilă cu Cristina Drăgan)

Ionel Cartan

Ati inebunit si din cauza functiilor si din cauza mândriei si din cauza politicii. Dl. Doctor eu am fost profesor, daca il bateam pe copilul dumneavoastra in fata altor elevi veneati si imi multumeati? Raspundeti sincer sau stergeti postarea!

Eu îi întreb pe cei care au conceput și o petiție pentru repunerea ei în drepturi:

1.Ținând seama de linșajul mediatic făcut ( poate pe bună dreptate sau nu) ce autoritate mai poate avea această profesoară de sport în fața elevilor.

2.În ce fel va fi privită de părinții elevilor și chiar de colegii ei.

  1. Nu uitați că a fost împroșcată și cu alte caracterizări referitoare la orientarea sa sexuală. (pe mine nu mă deranjează)
  2. Atitudinea profesoarei de matematică care a dat doar note de 3 elevilor la o lucrare de control de după incident ce înseamnă: O atitudine mafiotă de clan PNL alt PSD

Nicoleta Carmen Tudor: Felicitări elevului, dar acum suporta toată clasa. Pentru ca a fost data afara doamna directoare, toată clasa este corigenta la matematica, drept pedeapsă.

v. si https://www.ziarulluiipu.ro/2021/05/22/sa-n-aud-musca-prima-vorba-pe-care-o-rostea-domnul-invatator/

https://www.stiripesurse.ro/video-directoarea-unui-liceu-din-oltenita-bate-un-elev-in-fata-clasei_1796509.html

https://observatornews.ro/fii-observator/elevul-batut-de-directoare-in-oltenita-ar-fi-fost-prins-la-barbut-intro-alta-clasa-trebuie-sa-filmeze-si-golaneala-care-este-in-scoli-420989.html

https://www.antena3.ro/emisiuni/news-hour-with-cnn/directoare-liceu-oltenita-palmuit-elevi-destituita-functie-601945.html

https://www.europafm.ro/directoarea-unui-liceu-din-oltenita-ar-fi-lovit-un-elev-in-clasa-video/

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte