Totul despre SEO!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Cu siguranta ati auzit despre SEO si articole din categoria advertorial. Aceasta procedura inteligenta de marketing sta la baza succesului pentru firmele si magazinele online.

Cand creati un site web, este creat astfel incat sa fie vazut. Indiferent daca este un site orientat spre comertul electronic, un site de prezentare, un blog, un site de continut general, comercial sau nu. Faptul de a publica un site pe web implica ca suntem in cautarea vizibilitatii si ca dorim sa atingem o tinta mai mult sau mai putin precisa.

Exista o multime de moduri de a crea trafic pentru un site. Va puteti inregistra in directoare, puteti derula campanii publicitare printr-o retea, puteti folosi forumuri, sisteme de schimb de link-uri, retele sociale si multe altele. Dar motoarele de cautare sunt de departe cea mai buna modalitate de a creste traficul pe site. Astazi este dovedit ca in medie unul din doi vizitatori provine dintr-un motor de cautare. Optimizandu-va referentierea naturala, prin urmare, teoretic deschideti usile catre o crestere intre 35% si 50% din traficul curent. Acest aspect poate fi cunoscut si din stiri externe online, care pot ajuta la cresterea cunostintelor SEO si a traficului!

SEO va aduce trafic calificat

In termeni absoluti, cresterea traficului este un lucru bun. Totusi, ceea ce ar trebui sa caute mai intai un site este cresterea traficului calificat. Pentru a face acest lucru, trebuie sa aveti cunostinte solide de SEO pentru a pozitiona un site pe interogari specifice legate de activitatea site-ului.

SEO de la PSK este un avantaj competitiv durabil

Configurarea unei strategii de optimizare SEO de succes necesita mult timp si cunostinte aprofundate. Acesta este motivul pentru care companiile tind sa foloseasca agentii SEO pentru a-si gestiona SEO. Dar daca trebuie sa investesti si sa petreci timp configurand si mentinand o strategie SEO, toate beneficiile vor fi gratuite dupa aceea.

Avantajul SEO este ca este durabil. Odata ce campania SEO  a fost optimizat, devine foarte dificil pentru un concurent sa va dea afara. Daca este mentinut in timp, este si mai bine, deoarece reputatia numelui de domeniu va creste si va fi din nou mai dificil sa va potriviti.

O alta intrebare recurenta se refera la utilitatea investitiilor in campanii publicitare pe langa SEO. Exista o multime de bloguri si articole din stiri online care pot afirma intrebuintarile SEO si importanta sa! Este recomandat ca orice magazin online sau pagina web sa foloseasca periodat serviciile de optimizare SEO pentru a atinge numerele dorite!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte