Uleiuri motor utilizate în Europa – 0W 30

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Uleiul de motor 0W are un rol foarte important. 7 din 10 maşini in Europa sunt alimentate cu ulei 0W, deoarece, lubrifiază părțile interne și servește și ca radiator indirect. Deci schimbarea uleiului este necesară, numai în cazul pierderii proprietăților sale tehnice și chimice în timpul funcționării. Pe lângă faptul că uleiul de motor lubrifiază piesele de schimb, acesta trebuie să distribuie și căldura din elementele principale din palet, unde să se răcească. În cazul altor uleiuri, în timpul funcționării, apar schimbări chimice în compoziția lubrifiantului și, prin urmare, funcția de lubrifiere se pierde.

Uleiul de motor acumulează așchii metalice, care se formează datorită fricțiunii pieselor, și astfel, nu mai poate lubrifia ansamblurile și, de asemenea, le poate deteriora. Uleiurile de motor Shell Helix 0W oferă cea mai mare economie de combustibil. Vei începe să economisești imediat ce pornești motorul. Uleiul de motor Shell Helix Ultra cu tehnologie PurePlus are formule cu vâscozitate redusă, cu frecare redusă, ceea ce poate duce la o economie de combustibil cu 3% mai bună. Autovehiculele de astăzi au nevoie de ulei care să țină pasul cu cerințele în schimbare și să facă mai mult pentru a îmbunătăți performanța și durata de viață a motorului. De aceea Shell a dezvoltat tehnologia PurePlus – o abordare complet nouă a producției de ulei de bază, care îți oferă performanțe de durată ale motorului.

Ulei de motor pe gaz natural

Tehnologia Shell PurePlus este un proces revoluționar care transformă gazul natural într-un ulei de bază limpede – cu aproape niciun contaminant găsit în țiței. Uleiul de bază reprezintă aproximativ 75-90% din uleiul de motor. Tehnologia Shell PurePlus oferă o serie de avantaje ale Shell Helix Ultra: rezistă la temperaturi extrem de ridicate, protejează motorul de nămol și depozite dăunătoare, formula de evaporare redusă ajută la economisirea de timp și bani, deoarece nu trebuie să schimbi uleiul atât de des, economie mai mare de combustibil. Cu cât există mai puține fricțiuni între piesele motorului, cu atât este mai ușor să rulezi și să te miști.

Uleiul Shell Helix 0W-30 are propriile sale caracteristici

Shell Helix Ultra ECT C2 / C3 are o tehnologie de ultimă generație compatibilă cu catalizatori cu emisie de benzină, menține filtrele DPF diesel curate și menține eficient motorul în funcțiune. Ajută la reducerea frecării, reducând astfel consumul de combustibil. Uleiul este complet sintetic și a fost dezvoltat folosind tehnologia de ultimă generație Shell pentru compatibilitatea cu sistemele de emisii. Shell Helix Ultra ECT C2 / C3 0W-30 se distinge printr-o serie de caracteristici. Uleiul este îmbogățit cu tehnologia specială de curățare de la Shell. Protejează motoarele de înaltă eficiență de depozite, ceea ce duce la întreținerea puterii. Testul Sequence VG confirmă faptul că Shell Helix Ultra ECT C2 / C3 0W-30 atinge aproape curățenia motorului de fabrică. Potrivit studiului, niciun alt ulei de referință din clasa de vâscozitate 0W-30 nu oferă astfel de niveluri de puritate.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte