Wolcar – centrul de dezmembrări auto din Craiova

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Wolcar - centrul de dezmembrări auto din Craiova

Wolcar – centrul de dezmembrări auto din Craiova

Dezmembrările auto sunt extrem de benefice pentru persoanele care vor să achiziționeze piese auto sau să trimită mașinile avariate serios. Avantajele vin pentru ambele categorii. Necesitatea unei piese auto atunci când magazinele rămân fără poate însemna imposibilitatea de a folosi mașina. În acest caz, parcul de dezmembrări auto cu piese pentru mașini este una dintre cele mai bune soluții.

Dacă te afli în sudul țării și în această situație, vizitează Wolcar – centrul de dezmembrări auto din Craiova. Piesele auto din aceste parcuri pot fi chiar la a doua utilizare. Acest lucru înseamnă că poți avea norocul de a găsi piese noi, care să funcționeze mult timp de acum înainte. Starea perfectă de funcționare nu este întotdeauna afectată de starea totală a mașinii. Mașinile care ajung la sediile de dezmembrări auto fie au trecut prin accidente grave, fie sunt avariate serios și nu mai pot fi reparate.

Centrul Wolcar se poate vizita la Malu Mare, ori pe site-ul vw-dezmembrari.ro

Pe site ai posibilitatea de a căuta toate piesele de care ai nevoie și disponibilitatea lor. Firma se ocupă cu vânzarea pieselor pentru Audi, Ford, Mercedes, Seat, Skoda, Volkswagen, Porsche sau BMW. Dacă nu vrei să bați drumul fără rezultat până la Craiova, site-ul așteaptă noi vizite!

Wolcar – centrul de dezmembrări auto din Craiova se ocupă atât cu acest domeniu, cât și cu vânzarea pieselor și service auto. Serviciile oferite, pe lângă acestea, sunt identificare pieselor pe baza seriei de caroserie; chiptuning; diagnosticare sistem electric; testare sistem de frânare; verificare suspensii și articulații; echilibrări dinamice; reparația capitală a motoarelor; curățarea sistemului de alimentație și injecție; tractări pentru autovehicule avariate și masă de îndreptat caroserii.

Dacă ai nevoie de anumite piese și nu te afli în zona sediului firmei, poți solicita piesele și acestea vor fi livrate la sediu sau prin intermediul curierului. Toate piesele second hand sunt testate și apoi comercializate. De asemenea, poți achiziționa și piese noi, iar livrarea va fi între 1 și 2 zile lucrătoare.

Firma oferă și reparații mecanice și electrice pentru autoturismele europene. Așadar, fie că ai o problemă cu autoturismul tău, vrei să îl duci la dezmembrări sau doar să achiziționezi piese, poți merge la Wolcar – centrul de dezmembrări auto din Craiova. Pentru alte informații sună la numerele de telefon afișate pe site, solicită o comandă prin formularul de pe site sau la adresa de e-mail wolcar@yahoo.ro.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte