Learn and have fun – cum sa ii atrageti pe cei mici sa fie atenti la lectii, cu produse de la Papiro

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Learn and have fun – cum sa ii atrageti pe cei mici sa fie atenti la lectii, cu produse de la Papiro

Copiii sunt precum un burete, absorb foarte multa informatie si invata cu mai mare usurinta fata de un adult. Problema sau mai bine spus provocarea este de a gasi si o cale de a-i captiva si de a le arata acestora informatia intr-o varianta  prietenoasa. Cei mici invata mai degraba prin joc si joaca.

Daca va preocupa cum sa ii faceti pe copii  mai atenti la noi informatii ar fi bine sa descoperiti si produsele potrivite. Pentru ca deviza trebuie sa fie cea de learning is fun, preferati sa aveti o abordare distincta. Nu este de ajuns sa ii puneti in fata tablei si sa le repetati ce au de retinut. Unii dintre ei au o memorie vizuala extraordinara sau fac asocieri rapide. Pe tabla magnetica completati cu magneti jucausi pentru ca anumite cuvinte cheie sa fie retinute mai usor.

Tabla magnetica este produs versatil

O astfel de alegere este chiar convenabila sa o aveti acasa, chiar si in camera de joaca a copilului. Permite scrierea cu markerul special, dar este si magnetica si puteti initia diverse jocuri astfel. Exista numere si cifre magnetice, colorate si astfel de la socoteli simple si pana la formare de cuvinte usoare le puteti face pe toate folosind acest produs. Este in oferta la Papiro.ro.

Learn and have fun

Pentru a mentine interesul celor mici asupra exercitiilor sau a jocurilor cu substrat educativ este necesar mai intai de toate sa va folositi creativitatea. Preferati culorile si nu markerele simple, preferati desenele si nu schemele clasice.

De asemenea, cei mici sunt atrasi de cele mai multe ori de desenat sau pictat. Vor exprima astfel stari si sentimente, deci este si o modalitate indirecta de a cunoaste ce experimenteaza un copil. Penare, culori, carioci sau poate chiar si creta colorata veti gasi la papiro.ro. Iar pentru o experienta senzoriala completa preferati plastilina. Chiar si formele simple, de diferite culori insa va pot ajuta sa initiati jocul sortarii pe culori, marimi sau poate fi un bun exercitiu al socotelilor.

Sa fii parinte nu este o misiune usoara. Ci o constanta aventura, cu un carusel de emotii si cu o imensa nevoie de adaptare si informare constanta. Preocupati fiind de cele necesare unui copil nu uitati de articolele de birotica si de accesoriile colorate ce pot face studiul mai placut si atractiv.

Contact:

office@papiro.ro

0754 888 752

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte