Ai nevoie de servicii de traduceri in aceasta perioada? Alege biroul de traduceri Inova

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Este perioada concediilor in care mai toti romanii se intorc acasa de peste hotare. Si nu vin neaparat pentru un concediu de relaxare asa cum isi imagineaza toata lumea, ci pentru a rezolva anumite probleme care parca niciodata nu se mai termina.

Poate ca au nevoie sa isi finalizeze anumite acte bancare sau poate ca au de inmatriculat un autovehicul, dar indiferent de situatie, de cele mai multe ori au nevoie si de servicii de traducere intr-un timp cat mai scurt si mai eficient.

Vara este anotimpul in care traficul ne da peste cap tot programul zilnic. Astfel ca de cele mai multe ori nu ajungem in timp util la anumite institutii sau programari. Si pentru treburile nu se rezolva niciodata singure, cautam variante cat mai optime pentru a ne eficientiza timpul, mai ales daca avem un concediu scurt.

Apeleaza la biroul Inova pentru servicii de traduceri online

Atunci cand ai nevoie de servicii de traduceri pentru anumite acte, trebuie sa apelezi la un birou specializat si cu experienta in acest domeniu.

 

Pentru asta biroul de traduceri Inova iti sta la dispozitie. Pentru ca nu ai timp de pierdut, iar zilele tale de concediu sunt numarate, poti apela la serviciile lor online. Iti vor raspunde prompt la orice e-mail trimis de tine, iar toate detaliile necesare de care ai nevoie le poti gasi pe servicii-traduceri.ro.

De ce sa alegi acest birou

Pentru ca orice traducere gresita poate duce nulitatea totala actului si nu va fi acceptat in nici o alta tara. Biroul Inova are o experienta de peste 15 ani pe piata, deci calitatea isi spune cuvantul. In plus, actele pot fi traduse in peste 30 de limbi. Personalul efectueaza traduceri legalizate si autorizate, in functie de ceea ce ai tu nevoie.

Concret, traducerile autorizate se refera la acte de studii, acte bancare, acte pentru firma, contracte pentru societati, acte de salariat, adeverinte, acte auto etc. Pentru aceste tipuri de traduceri este nevoie si de legalizarea notariala. Inova se poate ocupa si de acest aspect deoarece ei colaboreaza si cu notari specializati in acest domeniu.

Traducerile legalizate se refera la programe analitice, acte de studii, diplome, acte de societate, adeverinte, acte de stare civila precum cele de casatorie sau divort, cat si certificate de nastere.

Asadar, indiferent de tipul traducerii de care ai nevoie, biroul Inova iti vine in ajutor. Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul servicii-traduceri.ro.

Date de contact: 0734 171 237

office@servicii-traduceri.ro

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte