Cât costă să organizezi o ceremonie de înmormântare?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Se spune că în viață, momentele fericite, dar și cele mai puțin luminoase nu trebuie întinate vorbind despre bani. Cu toate acestea, de ce să nu recunoaștem, nu toți avem potența financiară de a putea respecta această expresie. Cu atât mai mult cu cât este vorba despre înmormântarea unei persoane dragi nouă, unde ne dorim ca totul să decurgă perfect, dar nici să nu ne facă să ne dăm peste cap bugetul familiei. De aceea, apare de multe ori și întrebarea de mai sus: oare cât costă să organizezi o ceremonie de înmormântare?

Prea scump?!

Din păcate, nu putem avea un răspuns exact la întrebare, pentru că acesta este în funcție de multe aspecte. Dar, pentru a fi sinceri până la capăt, trebuie să recunoaștem că nu este o cheltuială ușor de suportat. Surprinzător, dar să știi că de fapt ieși mult mai ieftin atunci când apelezi la o firmă de servicii funerare deoarece acestea au la dispoziție mai multe pachete funerare, la prețuri diferite, astfel încât la final, toată lumea să fie mulțumită. În cazul în care vrei să iei problema în propriile mâini, faptul că nu știi exact ce trebuie făcut, unde trebuie umblat, de unde să găsești cel mai bun raport preț-calitate, te va costa mult mai mult. Și nu numai financiar vorbind, ci și spiritual, pentru că nu vei mai avea timpul necesar să îți iei rămas bun așa cum se cuvine de la persoana care a încetat din viață.

Ajutor de înmormântare

Nu trebuie uitat nici ajutorul de înmormântare oferit de stat în această situație. De menționat doar că acesta este acordat în cazul în care persoana care a încetat din viață era pensionară, lucra, sau era asigurată. Un ajutor de înmormântare se oferă și pentru persoanele coasigurate, dar și pentru înmormâncarea membrilor familiei acestora.

Suport de specialitate

Atunci când optezi pentru o firmă de servicii funerare Bucuresti interesează-te dacă aceasta îți oferă posibilitatea să se ocupe ei, pentru tine, de obținerea ajutorului de înmormântare. De asemenea, trebuie să știi că există și astfel de firme care își oferă serviciile pe baza acestui ajutor de înmormântare, ceea ce poate fi un real avantaj.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte