Pot fi fisurile din parbriz reparate? Sau mai bine inlocuiesti parbrizul, la Master Auto Glass

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Master Auto Glass

Master Auto Glass

Drumurile din tara poate ca nu sunt uniforme si in stare buna, tocmai de aceea cel mai adesea soferii blameaza acest factor pentru deteriorarea masinii. Se intampla ca o piatra lovita in parbriz sa fisureze intr-atat incat soferul sa se ingrijoreze. Poate acesta fi reparat sau este nevoie de inlocuire?

Cei de la Master Auto Glass, specialisti in inlocuire parbrize Suceava accepta si deplasarile si inlocuiesc un parbriz chiar si la domiciliul clientului. Pentru ca decat sa risti sa mai pleci la drum cu parbrizul stricat, lovit, fisurat, mai bine chemi specialistul la tine acasa.

Reparare sau inlocuire?

Decizia trebuie luata tinand cont de ceea ce recomanda specialistul. Trebuie sa intelegi ca daca parbrizul este ciobit sau crapat sunt sanse ca acesta sa fie reparat. Insa conteaza anumite detalii ale fisurii si anume marimea, tipul, adancimea, deci cat de avariat este parbrizul. Reparatia se impune daca parbrizul are o fisura de maxim 3 cm in diametru, cu maxim 7 cm lungime.

Mai conteaza de asemenea si ce tip de fisura este. De regula o ciobitura poate fi acoperita si astfel parbrizul reparat. Insa crapaturile multiple sunt mai greu de rezolvat. Sanse de reparatie exista in cazul crapaturilor de tip stea, a fisurilor de tip tinta, ciobitura sau ciupitura. Nu se pot repara fisuri sau avarii aparute din interior, cele prea adanci in ambele straturi, multiplele crapaturi, cele de peste 40 de cm sau cele de pe marginea parbrizului.

Apeleaza doar la profesionisti

Riscul este de a avea parte de servicii ieftine, dar care te vor costa mai mult mai tarziu. De regula oricat de bine ar lucra un tehnician, dupa reparatia unei fisuri in parbriz tot vor ramane urme de decolorare, zona incetosata sau neuniforma. Profesionistul iti va indica daca acest tip de serviciu este in defavoarea ta, daca obstructioneaza claritatea si reduce din vizibilitatea soferului.

Echipa Master Auto Glass, cu pagina de prezentare Masterautoglass.ro, poate inlocui parbrize pentru orice tip de masina. De preferat ca masurile necesare sa fie luate imediat dupa ce apare o astfel de situatie. Adica cand vezi o mica ciobitura sau crapatura in parbriz. Rezolva rapid aceasta situatie cu cei care au experienta in domeniu.

Detalii regasesti in pagina oficiala, precum si indicatii despre ce varianta ar fi bine sa alegi, reparatie sau inlocuire.

Contact:

contact@masterautoglass.ro

0733 995 631

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte