eAdvertising un brand deosebit în cadrul furnizorilor de reclamă

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

 

eAdvertising

eAdvertising

În ziua de azi un comerț eficient se poate baza pe o reclamă eficientă. Pentru a avea o reclamă eficientă trebuie să folosești o companie de specialiști așa cum sunt cei de la eAdvertising. Această agentie digital marketing eAdvertising  și-a dovedit eficiența pe parcursul colaborări noastre.

Activitatea se desfășoară în mediul online iar prin tehnicile de seo un articol publicat poate deveni viral, astfel încât valoarea si popularitatea brandului tău va creste indiferent de nișa afacerii tale.

Gama cititorilor devine atât de diversificata, încât curând vei ajunge sigur la potențialii clienți.

Iată ce scrie pe site-ul agenției de publicitate, felul în care ei se prezintă:

„Încă de la început, scopul nostru a fost unul clar: sa aducem business-urile online in primele poziții din Google, prin SEO. Modalitățile de promovare s-au diversificat de-a lungul timpului, de aceea am ales sa ne extindem si sa ne perfecționăm pe toate canalele de digital marketing, astfel încât sa oferim soluții complete de promovare online.”

eAdvertising îți face comerțul mai profitabil

În ziua de azi un comerț eficient poate fi susținut, pe lângă calitatea produselor sau a serviciilor, doar de o reclamă eficientă.  Cea mai eficienta reclama este cea  online.

Pentru a avea succes compania folosește articole scrise în presă poziționând business-ul  în zone specifice interesului tău.

Poziționările SEO ale site-ului tău in Google se vor îmbunătăți considerabil în această situație

eAdvertising este o companie care colaborează cu peste 550 de trusturi de presa, iar la cerere pot apare comunicate de presa in orice ziar local, regional sau național.

Colaborarea cu compania poate avea succes bazându-se pe notorietate, încredere, promovare

poziționările seo, trafic = vânzări, viral, branding, astfel că valoarea si popularitatea brandului tău va creste indiferent de nișa business-ului.

O tehnică modernă folosită în procesul de reclama sunt advertorialele.

„Advertorialele sunt articole plătite, create in jurul cuvintelor-cheie de interes major pentru fiecare client in parte si au rolul de a promova un website sau o afacere online”.

    De ce să comanzi advertoriale? 

1.Obții back-linkuri naturale pentru business-ul tău online.

2.Primești doar conținut unic si verificat de către persoane cu experiență.

3.Cresti traficul pe site si generezi mai multe vânzări.

  1. Oferi publicului larg informații corecte cu privire la serviciile sau produsele tale.

Un lucru important în privința advertorialelor este ca fiecare articol să aibă conținut unic pentru a avea o reprezentare cat mai largă a reclamei respective.  Conținutul unic este unul dintre cei mai relevanți factori pentru algoritmii de căutare Google. Din această cauză eAdvertising folosește mai mulți copywriteri profesioniști pentru a putea genera la nevoie cât mai multe articole care să influențeze reclama ta.

Un avantaj în cadrul publicării de advertoriale este că orice advertorial scris de un copywriter poate fi verificat și în cazul că trebuie efectuate modificări acestea se fac fără o taxă suplimentară. Aceste modificări pot fi cerute de client, el fiind cel care consideră că forma articolului îl reprezintă cel mai bine.

Google și-a luat obiceiul de a schimba algoritmii săi foarte des. Echipa de specialiști de la eAdvertising face orice modificare în acești algoritmi ori de câte ori este nevoie așa că vizibilitatea ta să fie mereu crescută.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte