Calitate in renovari – Gudart, o demonstratie despre ce inseamna luxul in materie de placi ceramice

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Gudart placi ceramice

Gudart placi ceramice

Atunci cand renovati orice tip de incapere dintr-o locuinta, ca este vorba de baie, bucatarie sau hol, placile ceramice sunt necesare. Iar de alegerea acestora depinde rezultatul final, estetica casei, insa si confortul obtinut. In mod evident, ne dorim ce e mai bun, din tot ce e mai bun. Iar Gudart vine cu o demonstratie despre ce inseamna calitate premium in materie de gresie si faianta.

Inspirati-va din moda internationala

Asa cum in materie de imbracaminte, incaltaminte si accesorii ne ghidam mereu dupa trendurile internationale, acelasi lucru se intampla si cand vine vorba despre gresie si faianta premium. Placile ceramice sunt cele care imbraca pardoselile si uneori si peretii din incaperi. In bai si bucatarii zonele acoperite sunt destul de extinse, asadar in mod evident si inevitabil acestea ies in evidenta. Alegerea facuta va influenta tot designul de interior si va seta mood-ul din casa.

Ce presupune insa gresia si faianta premium? Sa fie cele care daca sunt lucioase ca textura sa te oglindesti in stralucirea lor. Daca sunt fabricate cu textura mata, atunci mata sa fie. Cu alte cuvinte, textura sa fie bine definita, sa nu isi stearga culoarea in scurt timp si deci pe termen lung sa se comporte excelent.

De asemenea, gresia si faianta premium vine de regula cu o garantie a calitatii dovedita si de brandul producator. La Gudart.ro regasim optiuni aduse direct de la producatori din Italia. Modelele sunt dintre cele mai variate, de un efect realist deosebit – imita piatra, marmura si nu numai. Insasi preocuparea de a crea tipare originale denota ca productia este una aparte, de calitate premium si nu de duzina.

Catalog disponibil online

In zilele noastre am devenit tot mai alerti despre faptul ca avem nevoie de confort sporit acasa. Adica ne dorim bai si bucatarii spatioase. Amenajate simplist si cu bun-gust. Ne dorim sa avem spatii bine iluminate. Iar din toate aceste puncte de vedere gresia si faianta de la Gudart este o incadrare perfecta in acest tipar.

Un catalog al produselor este disponibil si in pagina oficiala, gudart.ro. Insa si locatia fizica, showroom-ul din Bucuresti este atractiv de vizitat. Veti descoperi aici stilul ce vi se potriveste, gresie si faianta premium cu care sa decorati casa pe placul vostru. O investitie pe care o faceti acum pentru moda actuala si cea care va dainui ani buni.

Contact: office@gudart.ro

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte