BCR fură românii

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

BCR fură românii

BCR fură românii

BCR fură românii

BCR poveste de speriat lumea

Un prieten de-al meu are depusă la BCR Oltenița, o suma de bani , 4000 lei.

Astăzi a primit un mesaj, cred ca puțin cam tâmpit sau mai bine zis speculativ: „ la data de 25 11 2021 aveți comisioane neachitate în de 24, 25 lei pentru contul curent de la BCR. Vă rugăm să plătiți suma restanta . Vă mulțumim”

Interesant este ca acest cont a fost deschis de prietenul meu în urmă cu 10 ani, iar de 3 ani nu a mai încasat dobândă la bani. Oare BCR vrea să descurajeze pe cei care vor să depună la ei? Ce politică fiscală mai este și aceasta?

BCR fură românii

În urma unei discuții telefonice cu un reprezentant al băncii am aflat că începând cu luna iunie 2021 se va percepe o taxă pentru orice cont curent de la BCR.

Acestea fiind faptele vreau să îl întreb pe Mugur Isărescu cum vrea să stimuleze sistemul de economisire al românilor? Devalorizarea leului duce la scăderea puterii de cumpărare a românilor.

Guvernul României nu vede că BNR accentuează sistemul de spoliere a românilor? Nu vedeți stimați guvernanți că dacă nu stimulăm investițiile dar și economiile nu vom reuși să avem o creștere economică sustenabilă?

Eu l-am sfătuit pe prietenul meu să scoată de la bancă banii și să cumpere euro sau aur de la casele de amanet.

Mulțumesc dlui Mugur Isărescu că m-a făcut să nu mai am încredere în moneda națională, leu.

Am scris acest articol pentru a atenționa pe cei care vor să lucreze cu BCR despre incorectitudinea celor de aici Chiar dacă inițial a fost o bancă serioasă acum a devenit cea mai dăunătoare bancă, cea care fură cel mai mult clienții.

România PNL-istă = România hoților și a celor care jefuiesc pe bieții romani.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte