Puturoșii României pupați în anus de guvernul actual.

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Puturoșii României pupați în anus de guvernul actual.

Firea: ”Oricine are pensie între 1.000 și 1.600 de lei va avea un venit de 2.200 de lei în ianuarie.” Mulți români obișnuiți au muncit din greu pentru pensii mai mari, au contribuit mai mult și au ajuns la un anume nivel al pensiei. Actualul guvern vine să aducă o egalitate între cei mai puțin harnici care au o pensie mai mică și cei care prin munca noastră am ajuns să avem o pensie mai mare. (O pensie de 2200 obținută din contributivitate nu este una nesimțită așa cum iau așa-zișii demnitari români)

Cu ceva timp în urmă am avut o discuție cu un fost coleg de școală. La întrebarea lui referitoare la pensia mea a fost revoltat: De ce ai tu pensia mai mare?

Din păcate pentru el eu am lucrat în grupa I de muncă și în alte locuri din industria grea, iar el a lucrat în industria alimentară. A fost vânzător și merceolog.

  • Gigel, se pune munca mea din sectorul meu de activitate, cu munca ta? Cei drept, eu cumpăram carne și mezeluri, pe sub mana de la tine ca să mă hrănesc și pentru familie. Banii câștigați de tine, ilicit, i-ai transformat în mașini și case multi-etajate. Acum stai în casele tale și reflectează la ce înseamnă o muncă cinstită.

Gigel al meu a tăcut și a început să se dezvolte în alte afaceri. După 2 ani l-am văzut la judecătorie reținut într-un proces pentru fraudă. Ulciorul nu merge de multe ori la apă.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Sari la bara de unelte