ILSC.ro – cursuri de limbi straine pentru companii

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Atunci cand trebuie sa te angajezi intr-o companie care lucreaza in mod direct cu tot felul de clienti din diverse tari, compania iti va cere sa cunosti o limba de circulatie internationala la un nivel cat mai bun.
Sunt insa si companii dispuse sa plateasca pentru angajati cursuri engleza companii, sau cursuri pentru invatarea altor limbi. O astfel de practica este intalnita des in companiile care vor intr-adevar sa investeasca in oameni, in angajati.
Cursurile de engleza pentru companii nu sunt cursuri obisnuite. Ele trebuie adaptate in functie de specificul firmei, in functie de clienti si asa mai departe. De exemplu, la un astfel de curs angajatii vor invata sa isi dezvolte vocabularul specific domeniului de activitate al firmei, sa interactioneze cu clientii, sa intretina o conversatie cu ei si asa mai departe.
Daca esti interesat/a de cursuri engleza companii, intra pe ILSC.ro. ILSC (International Learning and Skill Council) ofera cursuri pentru companii, indiferent de oras. Cursurile pentru companii se tin in limba engleza, germana si italiana.
Cei care sunt interesati de limba engleza, trebuie sa stie ca se pot organiza cursuri pentru urmatoarele domenii: medicina, contabilitate, afaceri, secetariat si constructii. Pentru limba engleza, cursurile se vor face pentru domenii ca turism, afaceri, secretariat si juridic. Cei interesanti le limba italiana pot opta pentru cursuri in domeniul afacerilor.
Invatarea unei limbi straine va aduce doar beneficii companiei si implicit angajatilor. Acestia vor invata sa scrie, sa citeasca, sa faca conversatii, sa trimita mail-uri corecte, sa redacteze rapoarte, etc.
Sunt multe persoane care si-ar dori sa invete o limba straina, insa nu-si permit sa mearga la cursuri din cauza programului de la locul de munca. Insa, cand cursul e oferit de companie, lucrurile se schimba.
Daca vrei sa ai angajati cat mai competenti, daca vrei ca relationarea dinte clienti si angajati sa se faca simplu, corect si rapid sau daca vrei sa-ti rasplatesti angajatii pentru interesul lor, intra pe ILSC.ro. Vorbeste cu specialistii de aici si vezi cum ai putea pune in practica dorinta ta de a-ti inscrie o parte din angajati la cursruri de limbi straine pentru companii.
Daca ai nelamuriri, cei de la ILSC pot fi contactati si telefonic la numerele de pe site.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte