De ce să cumperi un apartament în zona Băneasa?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Zona de nord a Capitalei este în continuu proces de dezvoltare, motiv pentru care nu e de mirare că mulți bucureșteni caută acum apartamente de vânzare Băneasa, încercând astfel să ajungă mai aproape de locurile unde își desfășoară job-urile de zi cu zi.

Argumente imbatabile pentru a locui în nordul Bucureștiului

Mai ales pentru corporatiștii care nu mai vor să stea cu chirie pentru că s-au căsătorit și un copil este pe drum sau deja s-a născut, o locuință într-un cartier bun de la periferie, într-o zonă verde, este o opțiune tot mai atrăgătoare.

Așa vor elimina timpul îndelungat pe care acum și-l petrec în trafic înspre și de la locul lor de muncă. Plus că, orice ar spune fanii închirierilor de imobile, tot mai confortabil stai în casa proprietate personală, unde faci ce vrei, când vrei, fără stresul că proprietarul o să vină într-o vizită inopinată fix când ți-e lumea mai dragă. Sau chiar în lipsa ta, pentru că tot are cheia! Nu e plăcut ca să îți răscolească cineva printre lucruri, nu-i așa?

Evident, o vilă ar fi idealul suprem pentru un om care are suficiente mijloace financiare, dar nici un apartament de lux în Băneasa nu este de neglijat.

Dacă găsești un cămin pe placul tău, care mai este și aproape de firma unde lucrezi, chiar poți să zici că ești un om fericit.

Un apartament amplasat într-o zonă bună e mai ușor de vândut 

Unii stau pe gânduri și pun răul înainte, spunând că s-ar putea ca în condițiile în care piața muncii este extrem de dinamică actualmente, s-ar putea ca peste un an sau doi să nu mai lucreze acolo și că iarăși vor fi în situația de a se lupta cu traficul infernal din această zonă de sud a țării. 

Este o grijă fără temei, pentru că s-ar putea ca până atunci să se mai schimbe totuși câte ceva în materie de circulație pe drumurile publice în București sau în zonele apropiate marii metropole. (Speranța moare ultima, nu-i așa?)

Și chiar dacă timpul irosit pe drum ar fi tot așa de mare, un apartament în Băneasa ce beneficiază de facilități premium, de nivel occidental, va fi ușor de vândut pe un preț bun sau chiar schimbat cu un altul în altă zonă. Există variante, cu siguranță merită să fie făcut pasul acesta. Cu atât mai mult de către familiștii care au copii. Nimic nu se compară cu o zonă verde, nepoluată, cu un ansamblu rezidențial de lux, protejat, unde cei mici să fie în totală siguranță.

Variante de locuințe în nordul Capitalei

În zona Băneasa sunt patru mari astfel de ansambluri de lux cu apartamente și garsoniere de vânzare: Sisești, Parc Residences 5, FeliCity Residence și Valleta Residence.

Cu siguranță, dacă ești interesat ca să locuiești aici o să găsești și un apartament de 2, 3 sau chiar 4 camere pe gustul tău.

Dacă nu ai suficienți bani, poți să cumperi o locuință în această zonă de nord a Capitalei și la un preț mai mic, ce poate porni chiar de pe la 50.000 de euro pentru un apartament de două camere.

Evident, dacă ești manager de top, găsești și apartamente de lux ce pot ajunge și la 200.000 de euro.

Ideea este că cine vrea să se mute spre pădurea Băneasa va găsi în mod cert o variantă cu ajutorul agențiilor de profil, precum ar fi Bliss Imobiliare.

Totul este să caute cu răbdare. Locuința ce i se potrivește îl așteaptă. Și, când o va găsi, ea se va transforma rapid în acel ACASĂ mult visat!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.